9 – 21 feb. 2017: vooronderzoek voor vervolgproject in Donggala, Indonesië.

Dank zij de steun van Dutch Culture kan ik namens de PeerGroup nader onderzoek doen met Sadiah Boonstra (museologe) en Egbert Wits (Kelola, Indonesië). We hebben een drie jarig vervolgtraject op papier gezet en gaan nu met locale partners (gemeente, provincie, Arts Council, Heritage Donggala, Universiteit Palu en andere locale spelers) kijken of het traject (inhoudelijk, organisatorisch en financieel) wordt gedragen.Dank zij de steun van Dutch Culture kan ik namens de PeerGroup nader onderzoek doen met Sadiah Boonstra (museologe) en Egbert Wits (Kelola, Indonesië). We hebben een drie jarig vervolgtraject op papier gezet en gaan nu met locale partners (gemeente, provincie, Arts Council, Heritage Donggala, Universiteit Palu en andere locale spelers) kijken of het traject (inhoudelijk, organisatorisch en financieel) wordt gedragen.